Valencia CF02 abril 2024

El Main Global Partner del Valencia CF, TM Grupo Inmobiliario, arriba per primera vegada a València 

La companyia líder en el sector del Turisme Residencial desenvoluparà a la platja de El Puig la construcció d'un projecte amb 281 habitatges, acostant encara més als ciutadans de la província de València i als nostres aficionats l'experiència mediterrània de les seues promocions

TM Grupo Inmobiliario, hòlding alacantí de referència en el sector del turisme residencial, hoteler i vacacional especialista en la construcció i promoció d'habitatges en la costa mediterrània i carib, arriba per primera vegada a València.

La companyia, Main Global Partner del Valencia CF, desenvoluparà el seu següent gran projecte en la platja de El Puig, acostant encara més als ciutadans de la província de València i posant a la disposició dels aficionats valencianistes l'experiència mediterrània de les seues promocions.

TM Grupo Inmobiliario adquireix amb esta gestió un total de 18.000 m² que preveu destinar a la construcció d'un total de 281 habitatges, de les quals 245 seran apartaments i les 36 restants es dissenyaran com a habitatges adossats situats a tan sols 17 quilòmetres (14 minuts) de la ciutat de València.

El nou residencial comptarà amb accés directe al passeig marítim del Puig i amb unes excel·lents vistes a la mar, oferint als seus usuaris una zona comuna amb equipaments esportius, piscines i àmplies zones enjardinades amb l'estil de construcció únic que la companyia aplica als seus projectes residencials.

El Valencia CF s'enorgulleix de continuar afermant esta aliança estratègica amb TM Grupo Inmobiliario que contribuïx a projectar a tot el món l'estil de vida mediterrani i els valors que ens caracteritzen com a senyals d'identitat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas