Valencia CF28 febrero 2024

El partit ajornat davant el Granada CF es disputarà finalment el 4 d'abril a les 20:00 hores 

Totes les parts han arribat a un acord per a reubicar en el calendari el partit en l'Estadi Nuevo Los Cármenes

El partit davant el Granada CF pertanyent a la Jornada 26 de LaLiga EA Sports ajornat pel terrible incendi del barri de Campanar es disputarà finalment el dia dijous 4 d'abril a les 21.00 hores.

Després de ser acceptada la sol·licitud d'ajornament presentada pel Valencia CF, les parts han arribat a un acord per a buscar una nova data i reubicar en el calendari de competició el partit en l'Estadi Nuevo Los Cármenes, previst inicialment per a este dissabte.

El Valencia CF desitja agrair públicament al Granada CF, a LALIGA i a la Real Federació Espanyola de Futbol la sensibilitat i la comprensió demostrada des del primer moment després d'haver patit una de les tragèdies més greus de la història de la nostra ciutat.

El Club, a través d'Àrea Afició, ja està en contacte amb els aficionats que tenien entrada de públic visitant per al partit amb l'objectiu de buscar la millor opció per a cada cas.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.