VCF Femení10 marzo 2024

El reconeixement de Mestalla a Fiamma, recent campiona amb Espanya de la Nations League

La ‘10’ del Valencia CF Femení oferix la medalla a l'afició al Valencia CF-Getafe CF

La migcampista del Valencia CF Femení Fiamma Benítez va saltar al verd moments abans del Valencia CF-Getafe CF per a oferir a l'afició reunida al Camp de Mestalla la medalla aconseguida recentment amb Espanya, que es va proclamar campiona de la UEFA Woman Nations League el 28 de febrer després de guanyar 2-0 a França.

“Per a mi és un plaer i un privilegi estar a Mestalla, entrar al camp i veure a l'afició; sempre molt agraïda al Club i a l'afició”, afirmava la jugadora amb un somriure.

Així mateix, la ‘10’ blanc-i-negra va ser rebuda a la Sala Juan Cruz Sol per la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, i el director corporatiu del Club, Javier Solís.

Fiamma va estar acompanyada pels seus pares, sempre molt importants per a ella: “De la Nations League em quede amb el moment en què els ensenye la medalla als meus pares i amb la dedicatòria a les víctima de Campanar”.

Este títol de la futbolista amb l'Absoluta i amb tan sols 19 anys, el primer, se suma als ja aconseguits amb les categories inferiors, com l'Europeu Sub-19 (2022 i 2023) i el Mundial Sub-20 (2022).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.