Valencia CF24 mayo 2024

El Valencia CF agraïx la confiança dels seus patrocinadors en el sopar de clausura de temporada sobre la gespa del Camp de Mestalla

El Valencia CF ha celebrat el seu sopar de clausura de la temporada 23-24 que està a punt de concloure amb els seus patrocinadors, una vetlada sobre la gespa del Camp de Mestalla en la qual el Club reconeix i agraïx el suport i la confiança de les empreses col·laboradores.

L'esdeveniment, que va reunir més d'un centenar de directius i representants d'empreses que formen part de la piràmide de patrocinadors del Valencia CF, va comptar amb la presència de la presidenta Layhoon Chan i dels nostres entrenadors del primer equip masculí, Rubén Baraja, Valencia CF Femení, Jesús Oliva, i VCF Mestalla, Miguel Ángel Angulo, que van tindre l'ocasió de saludar personalment als assistents.

El Club va traslladar un sincer missatge d'agraïment per la col·laboració i suport del teixit empresarial, que reuneix entorn del nostre escut i els nostres valors a una combinació de companyies locals, nacionals i internacionals que aporten singularitat al nostre ADN i la vinculació del qual al Valencia CF en alguns casos supera la dècada d'aliança.

Esta vetlada especial pensada i feta a la mesura dels nostres patrocinadors va tindre com a fermall final un concert Candlelight sobre la mateixa gespa del Camp de Mestalla, on un quartet de corda valencià va interpretar diferents cançons sota la llum de la lluna que va culminar amb l'himne del Valencia CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.