Valencia CF18 marzo 2024

El Valencia CF celebra el seu 105 aniversari

www.valenciacf.com

Al Camp de l’Algirós va nàixer un sentiment que es va fer etern. Un sentiment que té una cosa especial: la grandesa d'este escut. El so de Mestalla, notar el pas i el pes de la història en cada racó d'este club centenari. 105 anys atrevint-nos a somiar. Nascuts en el bar Torino per a dir-li al món que havíem arribat per a fer història.

Des dels primers gols celebrats a l'històric triplet del qual es compleixen 20 anys. Una família com la que hui formem, amb ADN VCF. Celebrem tots junts per aquells que ens van portar fins ací, pels aficionats que ens ajuden amb els seus crits d'ànim a lluitar per cada pilota. Celebrem pel nostre passat, pel nostre present i el nostre futur; pels gols celebrats per Mestalla, Madrid, Brussel·les, Sevilla, Göteborg i Mònaco; pels dies d'emoció que ens queden per viure, sobretot, a les nits… perquè quan arriba la nit, tots som el Valencia CF!

Feliç aniversari, valencianistes!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.