Valencia CF19 abril 2024

El Valencia CF col·laborarà amb un servici de bus gratuït d'anada i tornada perquè els seus aficionats puguen assistir al partit davant el FC Barcelona malgrat el canvi d'horari

El Club dona als seus aficionats tres opcions: devolució dels diners i anul·lació de l'entrada, canvi de nom de l'entrada o servici d'autobús gratuït d'anada i tornada

El Valencia CF ha informat els aficionats damnificats que LALIGA ha canviat l'horari del partit de la Jornada 33 davant el FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, previst inicialment a les 14.00 del dissabte 27 d'abril, i que es disputarà finalment a les 21.00 hores del dilluns 29 d'abril.

En primer lloc, el Club agraïx el gran suport de l'afició durant tota la temporada, tant al Camp de Mestalla com a domicili. Concretament, les entrades de públic visitant per al partit davant l'FC Barcelona es van esgotar en menys de 20 minutos després de posar-les a la venda.

En segon lloc, la modificació del dia i l'hora del partit és una decisió completament aliena al Valencia CF. A més, com la resta d'equips afectats, no va tindre notícia d'este canvi fins a la tard-nit d'ahir, moment en el qual es va fer pública.

El Club és conscient que este canvi -a poc més d'una setmana del partit i després d'haver comprat les seues entrades nominatives de públic visitant- pot ocasionar als aficionats inconvenients logístics i d'agenda.

És per això que el Valencia CF ha realitzat les gestions pertinents i després de contactar amb totes les parts involucrades, planteja als aficionats que han comprat la seua entrada les següents opcions per a ajudar i tractar de reparar així el perjuí que este canvi d'horari haja pogut ocasionar.

EN EL CAS QUE FINALMENT NO PUGUEN ASSISTIR AL PARTIT PODEN TRIAR ENTRE:

A. Devolució dels diners i anul·lació de l'entrada per al partit.

B. Canvi de nom de l'entrada a un amic o familiar que sí que pot assistir.

EN EL CAS QUE SEGUISQUEN INTERESSATS EN ASSISTIR AL PARTIT, PERÒ DESPRÉS DEL CANVI PREFERISQUEN VIATJAR AMB AUTOBÚS DES DE VALÈNCIA A BARCELONA:

•⁠ El Valencia CF habilitarà un servici d'autobusos gratuït per a l'anada i la volta dels nostres aficionats que tinguen entrada de públic visitant i s'hagen vist afectats pel canvi d'horari.

•⁠ Els autobusos partiran des del Camp de Mestalla en direcció a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el dia 29 d'abril a les 12.30 hores.

•⁠ ⁠Res més finalitzar el partit, els busos eixiran des de l’Estadi Olímpic Lluís Companys fins al Camp de Mestalla.

PER A ACOLLIR-SE A QUALSEVOL DE LES OPCIONS DISPONIBLES SERÀ NECESSARI COMPLETAR ABANS DEL DIUMENGE DIA 21 D'ABRIL A LES 23.59 HORES EL FORMULARI QUE S'HA COMPARTIT A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC AMB ELS AFICIONATS QUE HAVIEN COMPRAT ENTRADA PER AL PARTIT

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas