Valencia CF21 enero 2024

El Valencia CF col·laborarà perquè els seus aficionats puguen assistir al partit davant l'Atlètic de Madrid malgrat el canvi d'horari 

El club dona als seus aficionats tres opcions: devolució dels diners i anul·lació de l'entrada, canvi de nom de l'entrada o servici de d'autobús gratuït per a tornar des de Madrid a València

El Valencia CF ha informat els aficionats damnificats que LALIGA ha canviat l'horari del partit de la Jornada 22 davant l'Atlètic de Madrid en l'Estadi Cívitas Metropolitano, previst inicialment a les 16.15 del diumenge 28 de gener, i que es disputarà finalment a les 21.00 hores del mateix dia.

Esta és una decisió completament aliena al Valencia CF i de la qual el Club no sols no ha participat, sinó que a més, com la resta d'equips afectats, no ha tingut notícia fins al moment en el qual s'ha fet pública.

El Club és conscient que este canvi -a poc més d'una setmana del partit i després d'haver comprat les teues entrades nominatives de públic visitant- pot ocasionar als aficionats inconvenients logístics i d'agenda.

És per això que el Valencia CF ha realitzat les gestions pertinents i després de contactar amb totes les parts involucrades, planteja als aficionats que han comprat la seua entrada les següents opcions per a ajudar i tractar de reparar així el perjudici que este canvi d'horari haja pogut ocasionar.


En el cas que finalment no puguen assistir al partit poden triar entre:

  • A. Devolució dels diners i anul·lació de l'entrada per al partit.
  • B.Canvi de nom de l'entrada a un amic o familiar que sí pot assistir.


En el cas que seguisquen interessats a assistir al partit, però després del canvi d'horari els seus bitllets de tornada a València ja no servisquen:

El Valencia CF habilitarà un servici d'autobusos gratuït per a la volta dels nostres aficionats que tinguen entrada de públic visitant i s'hagen vist afectats pel canvi d'horari.

Els autobusos partiran des de l'Estadi Cívitas Metropolitano en direcció a València res més finalitzar el partit.

Per a fer ús del servici gratuït d'autobusos per a tornar de Madrid a València serà necessari aportar alguna evidència que s'havia comprat amb anterioritat a esta data un bitllet en algun mitjà de transport.


Per a acollir-se a qualsevol de les opcions disponibles serà necessari completar abans del dilluns dia 22 de gener a les 23.59 hores el formulari que s'ha compartit a través del correu electrònic amb els aficionats que havien comprat entrada per al partit.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas