Valencia CF23 enero 2024

El Valencia CF és el club, d'entre les 5 grans lligues, que més jugadors NACIONALS sub-23 utilitza en els seus XI inicials

El conjunt valencianista utilitza més de 3 jugadors espanyols sub-23 en l'alineació titular de cada partit en LaLiga EA Sports

El Valencia CF es converteix en el club, d'entre les 5 grans lligues, que més jugadors nacionals sub-23 utilitza en els seus XI inicials dels partits disputats en LaLiga EA Sports 23-24.

Segons les últimes dades del CIES Football Observatory, prestigiosa web internacional especialitzada en dades futbolístiques, el conjunt valencianista utilitza una mitjana de 3,4 jugadors espanyols sub-23 en les seues alineacions titulars dels partits competits en LaLiga EA Sports 23-24.

Els jugadorsespanyols sub-23 triats per als XIinicials al llarg dels 21 partits disputats en la present temporada de lacompetició domèstica han sigut: DiegoLópez (18 ocasions), Fran Pérez(18), Mosquera (16), Javi Guerra (14), Jesús Vázquez (2), Yarek(2) i Gozálbez (1). A més d'ells,també han competit durant els partits de LaLiga, però no com a titulars: AlbertoMarí, Hugo González, César Tárrega i Mario Domínguez.

En el ránking es troben, per darrere del combinat xe, el RC Strasbourg (2a posició amb 3,2 jugadors sub-23), Frosinone Calcio (3er lloc amb 3,2), Empoli FC (4a posició amb 3), FC Lorient (5é lloc amb 2,7), Sheffield United (6a posició amb 2,5), LOSC Lille (7é lloc amb 2,4), Stade Rennais (8a posició amb 2,3), FC Barcelona (9é lloc amb 2,3) i Girona FC (10a posició amb 2,3).

En esta circumstància queda reflectida el treball de l'Academia VCF. Una Acadèmia delValència Club de Futbol que està consolidada entre les millors acadèmies d’Europa. Per cinqué any consecutiu, l'Academia VCF estàinclosa en el top 10 de les millors Acadèmies del continent. A més, en l'últiminforme d'octubre del CIES Football Observatory, l'Acadèmia del Valencia CF haaconseguit la 4 posició, sent el millorlloc de l'Academia VCF en termes quantitatius des que existix el registre delCIES. La xifra de 29 jugadors competint en el Big 5 és la més alta tambédes que existixen estos registres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.