Valencia CF23 mayo 2024

El Valencia CF és el segon equip més estable de LALIGA EA Sports 23-24

Esta dada del CIES Football Observatory té en compte el nombre de jugadors utilitzats, les edats dels futbolistes i la política de contractes

El Valencia CF es situa en el segon escaló de la taula de LALIGA EA Sports 23-24 quant a la seua gestió sostenible de la plantilla.

Segons l’últim informe del CIES Football Observatory, prestigiosa web internacional especialitzada en dades futbolístiqes, el Valencia CF és el segon equip més estable de LALIGA EA Sports 23-24. En este document es té en compte el nombre de jugadors utilitzats en els últims 3 anys, les edats dels futbolistes (percentatge de minuts disputats en la temporada actual per aquells que tenen 31 anys o més, excloent als porters) i la política de contractes (percentatge de minuts en la campanya actual dels futbolistes dels quals els contactes expiren a tot tardar en 2025). El combinat valencianista té un índex de continuïtat (mitjana de les variables anteriors) del 84,9%.

Cal destacar que, recentment, el combinat valencianista va entrar en el ‘top 5’ dels clubs, d'entre les 5 grans lligues, que més futbolistes ha utilitzat de la seua pedrera (34%) l’últim any i l’equip més jove sobre el terreny de joc.

En el ‘top 10’ del rànking dels clubs de LALIGA EA Sports 23-24 es troben: Reial Societat (1a posició), Valencia CF (2n lloc), CA Osasuna (3a posició), RC Celta de Vigo (4t lloc), UD Almeria (5a posició), Esportiu Alabés (6é lloc), Athletic Club (7a posició), Girona FC (8é lloc), FC Barcelona (9a posició) i RCD Mallorca (10é lloc).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas