Valencia CF23 mayo 2024

El Valencia CF homenatja al Camp de Mestalla als seus socis amb més de 50 anys d'antiguitat

En este acte emotiu s'ha fet lliurament d'una insígnia als 94 socis presents per la seua fidelitat a l'entitat valencianista

El Valencia CF homenatja en este mes de maig als seus socis amb més de 50 anys d'antiguitat. El Camp de Mestalla ha sigut l'escenari d'un dels actes més emotius del calendari valencianista: el reconeixement als socis que durant més de 50 anys han sigut abonats de manera ininterrompuda.

“Benvinguts a la vostra casa que és el Camp de Mestalla. Heu demostrat un amor incondicional per este Club i ara, és el moment que el Valencia CF us done les gràcies. Per a mi, este és un dels actes més emotius. Les vostres cares de felicitat i les dels vostres familiars són el testimoniatge de la vostra fidelitat a este escut i estos colors. Durant més de 50 anys heu sigut el cor del nostre equip, en les victòries i en les derrotes. Hui, recordem que el futbol és més que un esport, és una família unida per una passió compartida. Enhorabona i Amunt Valencia CF!”, ha indicat la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan.

Este acte ha estat presidit per la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan i el director corporatiu del Club, Javier Solís. A més, ha comptat amb la presència dels ambaixadors Ricardo Arias, Miguel Tendillo i Miguel Ángel Bossio; de més llegendes del Valencia CF com Guillot, Vidagany, Salva Revert, Rubén Ciraolo i José Manuel Sempere; i del president de l'Associació de Futbolistes del Valencia CF, Fernando Giner.

“Tinc 84 anys. Tota la meua vida he vingut ací al Campde Mestalla. He estat gaudint l'acte, m'ha posat la insígnia Sempere i recordatmoltes coses d'ell. Simplement, era disfrutar d'eixe moment. El Valencia CF ésun sentiment”, ha descrit Ricardo Perelló, soci de més de 50 anys d'antiguitatininterrompuda.

Els 94 socis presents han rebut una insígnia per la seua fidelitat i sentiment pel club de la seua vida: el Valencia CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas