Valencia CF14 mayo 2024

El Valencia CF i Banc d'Aliments de València reforcen la seua aliança per a continuar ajudant a les persones més desfavorides

La col·laboració, des de 2020, ha permés repartir prop de 3 milions de kg d'aliments de primera necessitat, afavorint a 116.505persones

El Valencia CF i Banc d'Aliments de València reforcen la seua aliança per a continuar ajudant a les persones més desfavorides.

A conseqüència de la pandèmia COVID-19, el Valencia CF i Banc d'Acció Solidària, amb el suport de Banc d'Aliments de València, van unir forces per a ajudar a les famílies residents a la ciutat de València en estat de precarietat.

Al maig de 2020, el Camp de Mestalla va obrir les seues portes convertint-se en un dels principals punts de donació d'aliments de València, on s'han distribuït un total de 2.907.70 kg d'aliments de primera necessitat a 116.505 beneficiaris en els repartiments mensuals. A més, s'han subministrat 7.522 bosses solidàries destinades a famílies en situació precària mentres regularitzaven la seua documentació per a poder accedir al repartiment mensual.

Quatre anys després de l'inici de la col·laboració, el Valencia CF i Banc d'Aliments de València han reforçat la seua aliança renovant un conveni que ha permés a prop de 43.000 famílies en situació de vulnerabilitat poder beneficiar-se d'esta ajuda.

Al costat dels repartiments mensuals, s'han anat organitzant al Camp de Mestalla diferents repartiments en dates assenyalades com a Nadal o el període estival. A més, també es va dur a terme un repartiment per a assistir a refugiats ucraïnesos que es van veure obligats a abandonar la seua llar després de l'esclat de la guerra.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas