Valencia CF04 abril 2024

El Valencia CF i el Granada CF rendeixen homenatge a Ángel Castellanos

La llegenda valencianista i granadinista, recordada al partit d’este dijous a l’estadi Nuevo Los Cármenes

El Valencia CF i el Granada CF han homenatjat a Ángel Castellanos en la prèvia del partit d'este dijous, 4 d'abril a les 20.00 hores, en l'estadi Nuevo Los Cármenes. És la primera ocasió des de la defunció de la llegenda valencianista i granadinista (2 de gener de 2024) en què l'entitat visita Granada. Castellanos ha sigut, fins a la data, el president honorífic del club nassarita.

La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i l'ambaixador del Club, Miguel Ángel Bossio, han intercanviat un quadre commemoratiu i una camiseta personalitzada de la llegenda Castellanos.

Ángel Castellanos va ser un d'eixos jugadors de Club que amb el seu treball, honradesa i professionalitat es va convertir en una peça important i que va marcar una època en la qual l'equip de Mestalla va conquistar la Copa del Rei, Recopa i Supercopa d'Europa.

En les seues deu temporades com a blanc-i-negre va ser titular amb tots els entrenadors que van apostar per este migcampista tàctic, un tot terreny, un ‘totcampista’ que recuperava una infinitat de pilotes i que era molt solidari amb els seus companys a l'hora de realitzar les cobertures. Tot un exemple de competitivitat i compromís.

Va aterrar al Valencia CF en l'estiu de 1976 de la mà de ‘Pasieguito’ i es va consagrar definitivament en l'eix del centre del camp blanc-i-negre després de canviar de posició diverses vegades al llarg de la seua carrera. Va arribar com a central i, després, va triomfar com a pivot defensiu. Quan l'equip atacava tots estaven tranquils, perquè el mur de Castellanos era el seu perfecte guardaespatles. Saura, Subirats, Solsona i Mario Alberto Kempes, van ser els grans beneficiats de la gran labor del de Ciudad Real.

La seua progressió va ser constant i, després de despuntar en el Granada CF, va arribar a Mestalla a mitjan anys 70 per a quedar-se durant deu temporades al Valencia CF i en les quals va jugar 468 partits entre oficials i amistosos. El seu últim partit amb la samarreta del Valencia CF va ser el 20 d'abril de 1986.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.