Valencia CF01 mayo 2024

El Valencia CF i el seu entrenament més emotiu de la temporada

Els afectats pel terrible incendi al barri de Campanar han assistit a l'entrenament del primer equip masculí

El Valencia CF ha rebut, en el matí d'este dimecres, en la Ciutat Esportiva de Paterna als afectats pel terrible incendi succeït, el mes de febrer passat, en el barri de Campanar. Una trobada plena d'emocions.

Un matí especial

Amunt, Campanar! ha sigut el lema protagonista en l'entrenament matutí de la primera plantilla masculina del Valencia CF. Un centenar de persones van ser els grans espectadors d'este entrenament. Després d'això, l'equip va tindre una trobada agradable i emotiva amb tots ells.

Homenatge al Camp de Mestalla

Anteriorment, en la prèvia del partit davant el Reial Madrid CF, corresponent a la jornada 27 de LALIGA EA Sports 23-24, el Camp de Mestalla va rendir homenatge a les víctimes, als damnificats i als herois dels servicis d'emergències que van participar en les labors de rescat del terrible incendi de l'Avinguda Maestro Rodrigo, en el barri de Campanar.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.