Valencia CF08 febrero 2024

El Valencia CF i els Chicago Bears de la NFL estrenyen vincles a través de la generació de contingut d'entreteniment

Roberto Garza, llegenda de la NFL, visita el Camp de Mestalla en una activació que reforça les estratègies internacionals dels dos equips

El Valencia CF i els Chicago Bears, units a través de la generació de contingut d'entreteniment al Camp de Mestalla. El Club ha rebut en el seu estadi la visita d'una delegació de la coneguda franquícia de la NFL encapçalada pel seu ambaixador Roberto Garza, llegenda amb 14 temporades a la seua esquena en l'elit del futbol americà i que al llarg de la seua carrera va disputar 212 partits, entre ells la Super Bowl XLI.

Roberto Garza va dur a terme el Mestalla Forever Tour que visiten cada any més de 80.000 persones per a conéixer tots els secrets de l'estadi amb més història de LALIGA i va tindre, a més, l'oportunitat de conéixer a Pepelu, amb el qual va compartir ensenyaments sobre les tècniques de joc de la NFL (passes, placatges…) i va aprendre algunes claus sobre el futbol amb el migcampista de Dénia, a més d'interactuar amb la nostra mascota ‘AMUNT’.

El Valencia CF i els Chicago Bears, que a mode de curiositat compartixen elements de la seua identitat com els colors (blanc, negre i taronja) i van ser fundats amb una diferència de poc més d'un any, van aprofitar esta oportunitat per a estrényer llaços i gravar contingut creuat que s'anirà publicant a través de diferents plataformes per a impactar en una audiència combinada que supera els 20 milions de seguidors entre tots dos.

Esta activació internacional duta a terme en coordinació pels departaments de Comunicació i Màrqueting i Comercial del Valencia CF s'emmarca en les estratègies del Club per a penetrar en el mercat nord-americà i mexicà, atraure d'esta manera a nous públics i coincidix, a més, amb l'estratègia dels Chicago Bears, que dins de l'ambiciós programa d'expansió internacional de la NFL han triat Espanya per a l'explotació de la competició.

Els Chicago Bears treballen amb l'objectiu de fomentar el creixement de la NFL al nostre país duent a terme accions com esta amb el Valencia CF per a captar simpaties en les xarxes socials i generar afició per la via del contingut, així com altres tàctiques com l'organització de clínics i de watchparties en diferents ciutats espanyoles amb la col·laboració de l'agència Wasserman.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas