Fundació VCF09 mayo 2024

El Valencia CF i la Fundació VCF, de nou amb l'AECC València

En el Dia de la Cuestació, per a ajudar a superar el 70% de supervivència en càncer

Com cada any en el Dia de la Cuestació de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), el Valencia CF i la Fundació VCF han volgut mostrar el seu suport a l'AECC València instal·lant una taula de recollida de fons en la seu de la Fundació VCF, este 9 de maig de 2024, per a ajudar a superar el 70% de supervivència en càncer en 2030.

A esta, han acudit la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, el director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, el president de l'AECC València, Tomás Trenor, i l'ambaixador del Club Miguel Ángel Bossio.

Així mateix, els han acompanyats Vicente de Juan, director econòmic d'INCLIVA, la doctora Encarnación Reche, oncòloga mèdica d'IMED, i el doctor Pablo Soler, oncòleg radioterapeuta d'IMED; a més de voluntaris del Club i representants del VCF Inclusiu.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas