Valencia CF29 marzo 2024

El Valencia CF i la seua connexió màgica

La plantilla valencianista disfruta d’una jornada especial junt amb el mag Jorge Blass

La plantilla del Valencia CF va rebre la visita del prestigiós mag espanyol Jorge Blass. Una jornada màgica i especial on l'equip va poder gaudir d'un dia diferent.

“Es veu que és un equip molt connectat i la màgia l'ha demostrat. Quan tocava a un i l'altre sentia o quan li he escrit a un una creu i l'altre tenia la mateixa creu. Això també com a equip els ajuda a entendre la seua connexió”, explica Jorge Blass.

Blass és una persona molt consolidada i prestigiosa en el món de la màgia, és un dels il·lusionistes espanyols més reconeguts en l'àmbit internacional i en la seua trajectòria destaquen els premis La Baguette d’Or de Montecarlo, SARMOTI al talent més prometedor a Las Vegas, primer premi internacional de màgia a Portugal i premi Frakson al millor mag de l'any en 1996. A més d'això, també destaquen les seues actuacions al costat de David Copperfield o Juan Tamariz, entre altres.

“Ha sigut fantàstic visitar la Ciutat Esportiva de Paterna i conéixer als jugadors de prop. Tenen màgia. Els he trasllat alguns principis del nostre art: fer visible el que sembla impossible. Això és d'alguna manera el que ells aconseguixen en el camp amb la seua màgia”, indica Blass.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.