Valencia CF16 febrero 2024

El Valencia CF i la seua vinculació amb Ilia Topuria

El campió de pes ploma de l'UFC va visitar el centenari Camp de Mestalla

El Valencia CF va rebre la visita del conegut lluitador hispà-georgià de l’UFC, Ilia Topuria, en la passada temporada. Un dia en què va poder conéixer els secrets del centenari Camp de Mestalla, va compartir uns moments amb els jugadors de l'Academia VCF i va presenciar la victòria del conjunt valencianista davant el Getafe CF.

Tant el Club com Topuria compartixen eixos valors d'esforç, treball i sacrifici. “M'ha encantat veure el partit, he crescut en esta comunitat, concretament, a Alacant i em sent súper agraït del tracte rebut. M'han fet sentir com a casa. L'energia que he sentit al Camp de Mestalla ha sigut meravellosa i no és l'última vegada que visitaré este gran estadi. Això no s'oblida tan fàcil, es crea un sentiment”, va descriure Topuria.

“He vingut també per a fer costat a Mamardashvili, que és un gran i estic súper content per ell que no para de brillar i no tinc cap dubte que continuarà creixent cada vegada més”, va afirmar del seu compatriota.

En la matinada del 18 de febrer, el ‘Matador’ s'ha convertit en el campió de pes ploma de l'UFC en Arts Marcials Mixtes després de véncer a Alexander Volkanovski. L'hispà-georgià es converteix en el primer espanyol a aconseguir el títol i preserva un rècord de 15 victòries i cap derrota.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.