Valencia CF21 marzo 2024

El Valencia CF i l'Associació de Futbolistes del Valencia CF presenten el Partit del Triplet, que commemorarà els èxits del 2004 en el seu vinté aniversari

Disfruta de tots els detalls d'este emotiu acte amb els testimonis dels protagonistes, que es retrobaran sobre la gespa del Camp de Mestalla el pròxim 5 d'abril

El Valencia CF i l'Associació de Futbolistes del Valencia CF han presentat este dijous en un esdeveniment realitzat davant els mitjans de comunicació el Partit del Triplet, que divendres que ve 5 d'abril commemorarà la consecució dels èxits de 2004 en el seu vinté aniversari amb un partit de llegendes amb jugadors de les plantilles del VCF en les temporades 2003-04 i 2004-05 contra un combinat d'estreles de LALIGA seleccionat per AFE.

L'acte, que ha tingut lloc en la Llotja Vip del Camp de Mestalla, ha comptat amb la presència de diversos futbolistes de l'època, herois que van protagonitzar una de les majors gestes de la història del nostre Club conquistant la Lliga, la Copa de la UEFA i la Supercopa d'Europa, a més de diferents persones clau que van cuidar d'aquell equip des del seu rol d'empleats o directius.

L'esdeveniment, conduït per Josep Rovira, empleat del VCF i veu d'aquells èxits en les narracions dels partits de Ràdio Nou, ha arrancat amb un emotiu vídeo que ha repassat els moments més destacats d'una gesta per al record i ha reunit, en presència dels trofeus, a una representació de jugadors d'aquella època com és el cas de Rubén Baraja, Miguel Ángel Angulo, Vicente Rodríguez, David Navarro i Manuel Ruz.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.