Valencia CF23 mayo 2024

El Valencia CF i Legends escoltaran l'opinió dels seus aficionats per a millorar l'experiència al Nou Mestalla 

El Club treballa al costat de la companyia líder en assessorament i optimització de recintes esportius i d'entreteniment per a maximitzar l'oportunitat del canvi al nou estadi

El Valencia CF ha incorporat a Legends per a millorar l'experiència dels seus aficionats al Nou Mestalla.

Legends és una empresa global d'experiències premium que treballa amb algunes de les marques més emblemàtiques i innovadores de l'esport i l'entreteniment per a oferir experiències excepcionals en viu i digitals als aficionats de tot el món. La seua extensa llista de col·laboradors inclou una gran quantitat de les organitzacions i instal·lacions esportives més importants amb operacions que s'estenen al llarg de totes les principals lligues i competicions esportives.

El treball amb Legends està enfocat a potenciar el treball que ha fet el Valencia CF per a traure el major rendiment al Nou Mestalla a través de la millora de l'experiència de l'aficionat i l'optimització dels ingressos en els diferents verticals: hospitality, esdeveniments, oferta de restauració, oci i entreteniment, museu, botigues, etc.

I és per això que el Valencia CF, com sempre preocupat per l'opinió dels seus aficionats, considera al costat de Legends que és clau involucrar al valencianisme per a conéixer la seua opinió respecte als servicis i prestacions que els agradaria trobar en la seua futura casa.

ESTA ÉS LA INFORMACIÓ QUE S'HA TRASLLADAT A AFICIONATS QUE SÓN SOCIO VCF ABONAT I ABONATS DE L'ÀREA VIP

Com a valencianista tens un rol important a l'hora de determinar com serà l'experiència en el Nou Mestalla. La teua opinió és fonamental i volem escoltar-la. Per a maximitzar l'oportunitat que representa el canvi al nou estadi, al llarg del mes de juny es duran a terme diferents sessions amb grups de treball (focus groups) que estaran conduïdes per especialistes de Legends i dirigits a aficionats que siguen Socio VCF Abonat o Abonat de l'Àrea Vip del Camp de Mestalla.

Permaneix atent al teu correu electrònic, en els pròxims dies és possible que rebes un mail convidant-te a participar en els grups de treball amb tota la informació necessària.

De la mateixa manera, si no ho reps i estàs interessat a participar d'estes sessions de grup, contacta a través de contact.valenciacf.com.

LEGENDS PARTICIPARÀ AL COSTAT D'ALTRES EMPRESES DE L'EXPLOTACIÓ DEL NOU MESTALLA

En una fase posterior el Valencia CF té previst traure a concurs privat l'explotació dels actius de negoci de l'estadi i triar diferents empreses, entre les quals es trobarà Legends, perquè desenvolupen la seua activitat en el dia a dia.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas