Valencia CF29 abril 2024

El Valencia CF i MatchWornShirt s'alien contra l'assetjament escolar

Els jugadors valencianistes donaran la seua camiseta del partit FC Barcelona – Valencia CF a favor de la campanya ‘Stop Bullying – Tots a una veu’

El Valencia CF i MatchWornShirt enllacen els seus camins de nou en l'últim tram de la temporada per a reforçar una iniciativa solidària que es va impulsar de la mà de totes dues entitats i que, subhasta rere subhasta, ha sigut testimoni de la solidaritat del valencianisme.

De cara a la 33a jornada de LaLiga EA Sports, aficionats valencianistes de tot el món tindran una nova oportunitat per a licitar per les camisetes que vestiran els jugadors del Valencia CF en la trobada enfront del FC Barcelona.

La recaptació anirà destinada a reforçar les accions contra l'assetjament escolar que el Valencia CF, a través de la Fundació VCF i Àrea Afició, du a terme amb la campanya ‘Stop Bullying – Tots a una veu’ sota el paraigües ‘Zero Discrimination – VCF World’. Un projecte de caràcter 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació.

Una vegada iniciat el partit, aficionats de qualsevol part del món podran licitar per la camiseta del seu jugador favorit ACÍ.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas