Valencia CF10 mayo 2024

El Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario destaquen a Estocolm la importància del turisme sostenible al costat de LALIGA i la Cambra de Comerç Hispà-Sueca 

No et perdes els detalls d'este esdeveniment que reforça els vincles internacionals i el posicionament estratègic del Club i el seu Main Global Partner!

TM Grupo Inmobiliario ha organitzat a Estocolm (Suècia) una taula redona amb la col·laboració del Valencia CF, LALIGA i la Cambra de Comerç Hispà-Sueca que ha tingut com a objecte de debat el turisme sostenible com una clau de present i futur.

El Main Global Partner del Valencia CF, companyia líder del sector del turisme residencial, hoteler i vacacional, és especialista en la construcció i promoció d'habitatges al llarg de la costa mediterrània i Carib, senyals d'identitat que ho convertixen en veu autoritzada a l'hora de sumar la seua visió a este debat global amb un esdeveniment de referència en el sector del turisme.

Plantejat com afterwork experience dirigida a potencials i actuals clients de TM Grupo Inmobiliario i empreses col·laboradores, la taula redona 'Turisme Sostenible'. Un gran futur’ duta a terme a Estocolm reforça no sols els seus vincles internacionals sinó també el seu posicionament estratègic.

I, en este sentit el seu Market Manager per als països nòrdics, Bjorn Mansson, destaca que “TM Grupo Inmobiliario té com a objectiu consolidar-se com un referent del turisme residencial responsable i per eixe motiu estem desplegant el nostre Pla Director de Responsabilitat Corporativa amb 50 compromisos ambientals, socials i de bon govern. Este esdeveniment és per a nosaltres una oportunitat per a explicar eixos compromisos i suposa un gran pas per a reforçar la nostra presència a Europa, així com hem fet abans a Bèlgica, Alemanya, Polònia i ara a Estocolm. La nostra companyia té una trajectòria europea important, som presents en cinc països europeus, sis a nivell global, i este és un mercat important. És un autèntic plaer ser presents, generar estes oportunitats i espere que tornen a sorgir amb el Valencia CF ací a Estocolm”.

El Valencia CF va estar representat per diferents executius com és el cas de Christian Schneider, Director d'Operacions i Infraestructures, i Jorge García, Director de Màrqueting i Comercial, que explica que és “un plaer per al Valencia CF estar en països tan estratègics com Suècia fent costat als nostres patrocinadors, en este cas TM Grupo Inmobiliario, i compartir la vesprada amb empreses espanyoles creant marca. Ha sigut un autèntic plaer, hem generat nous contactes i hem pogut comprovar una vegada més l'important que és la marca VCF fora del país i el gran interés que hi ha pel Valencia CF i pel futbol espanyol en tota Europa”.

L'esdeveniment va comptar també amb la presència d'Antonio Dabán, President de la Cambra de Comerç Hispà-Sueca i CEO de Rover Group: “És una gran oportunitat per a demostrar la capacitat en sostenibilitat i poder col·laborar en el futur amb empreses sueques. El més important és demostrar eixa capacitat i exportar-la a tothom, especialment a Suècia”.

Per part de LALIGA, Juan Fuentes, delegat per als països nòrdics, indica que “és molt important organitzar este tipus d'esdeveniments que reunixen dos parts molt importants de l'economia espanyola: el turisme residencial per part de TM Grupo Inmobiliario, i el futbol professional per part del Valencia CF. Esperem continuar generant més awareness per a LALIGA i el Valencia CF, així com per a TM Grupo Inmobiliario i els seus productes”.

Una altra veu autoritzada com Carolina Pettersson Ruiz, CEO de Twenty 7, recalca per la seua part la importància que té el futbol per a generar consciència en l'aspecte de la sostenibilitat: “Este tipus d'esdeveniments són molt importants perquè combinen diversos pilars fonamentals. La sostenibilitat ens impacta a tots i poder combinar-la amb el futbol, que és el major moviment social que existix amb més de 5.000 milions de seguidors en el món, és una oportunitat de poder inspirar a uns altres per a crear canvi i pensar en temes de sostenibilitat de manera més complexa i holística”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas