Valencia CF08 marzo 2024

El Valencia CF i TM GrupO INmobiliariO participen en la Watch Party de LALIGA en Monterrey (Mèxic)

Més de70 persones van viure una gran experiència amb motiu del partit del Valencia CF davant el Reial Madrid

Dissabte passat el Valencia CF – Reial Madrid es va viure de manera intensa en tots els racons del planeta, no sols al Camp de Mestalla, on 47.473 persones es van donar cita en les graderies per a fer costat als nostres futbolistes dirigits per Rubén Baraja.

El Club, juntament amb TM Grupo Inmobiliario i LALIGA, va organitzar una Watch Party a Düsseldorf (Alemanya), mentres que, en un altre punt del planeta, la ciutat de Monterrey, a més de 9.000 quilòmetres del nostre estadi, el Valencia CF i el seu Main Global Partner també participaven en una altra Watch Party plena d'emocions per a activar marca i fer vibrar als aficionats mexicans vivint una gran experiència amb motiu del partit.

L'esdeveniment va reunir més de 70 persones amb un gran ambient entorn del partit, va comptar amb un vídeo promocional i amb un speech de José Manuel Mendoza, director de Vendes Mèxic i Llatinoamèrica en The Fives Hotels & Residences, la divisió hotelera que gestiona i opera TM Grupo Inmobiliario en el Carib mexicà.

Els assistents van disfrutar també del sorteig d'una magnífica estada als hotels The Fives, i PUMA, patrocinador tècnic oficial del Valencia CF i de LALIGA, també va ser present amb un espai físic en el qual es va donar protagonisme a la pilota oficial de la competició i als equipaments oficials del València CF.

El Valencia CF i TM Grupo Inmobiliario continuen treballant de manera conjunta per a expandir la seua marca a nivell internacional, en este cas sumant-se a una gran activació de LALIGA a Mèxic.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.