Valencia CF26 abril 2024

El Valencia CF implementa la tecnologia NFC per a un accés digital més ràpid i segur al Camp de Mestalla

Els Socio VCF Abonats podran disposar del seu abonament digital NFC i accedir al Camp de Mestalla amb ell a través del mòbil o rellotge intel·ligent

El Valencia CF i LALIGA s'han aliat per a la implementació de la tecnologia NFC al Camp de Mestalla, la qual cosa permetrà als Socio VCF Abonats fer ús del seu abonament digital NFC en els torns estalviant temps i molèsties, i guanyant seguretat en el seu accés al centenari estadi del Valencia CF.

A partir del diumenge 5 de maig, en el partit que enfronta al Valencia CF davant l'Esportiu Alabés, podràs entrar al Camp de Mestalla mitjançant la tecnologia NFC. El Club ja disposava l'abonament en el seu format digital emprant el codi QR. Ara, a més ja es podrà utilitzar de manera inalàmbrica mitjançant esta tecnologia NFC, que facilitarà i agilitzarà, encara més, l'accés al Camp de Mestalla.

Amb esta implementació, podràs guardar l'abonament en NFC en el moneder digital del teu dispositiu (telèfons o rellotges intel·ligents) i, amb només acostar-lo a la icona circular de lectura sense fil situat en la part superior del torn, permetrà el pas, assegurant més fluïdesa en els punts d'accés i alleugerint l'espera. Cal recordar que esta campanya l'abonament físic és multitemporada, permetent el seu ús durant esta temporada i les dos següents.

En cas que el teu dispositiu no dispose de tecnologia NFC podràs continuar utilitzant el teu abonament digital amb el codi QR.

Per poder descarregar la targeta NFC segueix estos passos:

  • Accedeix al Portal del Soci (https://portaldelsocio.valenciacf.com)
  • Inicia sessió amb ID i PIN
  • Fes clic en ‘Descargar Abono Digital’
  • Rebràs un correu electrònic i hauràs de continuar les indicacions que se t'indiquen en el propi mail

 

Recordatori de les condicions d’ús:

  • Només serà acceptada com a vàlida la primera entrada al recinte i no s'admetran posteriors intents d'accés.
  • En l'accés al recinte podran sol·licitar-li la seua identificació (DNI comprador).
  • Està totalment prohibida la venda a tercers.
  • El Club es reserva el dret d'admissió.
Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.