Valencia CF07 marzo 2024

El Valencia CF lluirà en la seua camiseta el patch ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD ante el Getafe CF 

Les camisetes del partit es subhastaran, mitjançant MatchWornShirt, amb finalitats solidàries

El Valencia CF lluirà, en el pit de la seua camiseta, el patch ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD en el partit davant el Getafe CF, corresponent a la jornada 28 de LALIGA EA Sports 23-24. Les camisetes es subhastaran amb finalitats solidàries, a través de MatchWornShirt.

El Club, mitjançant la seua Fundació VCF, ha decidit destinar els fons recaptats a les accions solidàries que es realitzen amb les diverses entitats sense ànim de lucre amb les quals es col·labora mitjançant el programa ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD. Durant la present temporada, s'ha col·laborat amb Por Ti Mujer, Centre d'Ajuda al Refugiat i Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana i Moviment contra la Intolerància.

Aficionats de tot el món podran licitar per la camiseta del seu jugador favorit ACÍ i fer-se amb un autèntic objecte de col·leccionista.

ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD

El Valencia CF va posar en marxa a inicis d'esta temporada ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD, un nou projecte de caràcter 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació en 1919.

Sota este lema el Valencia CF ha dut a terme l'elaboració d'un decàleg contra la discriminació que arreplega valors aplicables tant a l'interior del Camp de Mestalla com fora de l'estadi, així com un taller contra el racisme per als jugadors de l’Academia VCF en el que va participar Diakhaby i nombroses accions de transmissió de valors, suport a col·lectius desfavorits i reinserció social. Cal destacar que en el dia 1 de març -Dia Mundial de la Zero Discriminació-, el Club va alçar al Camp de Mestalla una bandera representativa en contra de la discriminació en qualsevol de les seues formes.

Una iniciativa pionera en el panorama del futbol mundial i que servix per a recordar els valors de l'afició del Valencia CF entre els quals destaca la valentia per a posicionar-se davant qualsevol tipus de discriminació, la lleialtat, la familiaritat, la solidaritat i que anima sempre des de la passió i el respecte.

El Valencia CF i la Fundació VCF treballen en favor dels col·lectius més vulnerables i reivindiquen amb fets el seu ferm posicionament en contra de qualsevol forma de discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.