Valencia CF22 enero 2024

El Valencia CF organitza la taula redona ‘Dones imparables’

El primer gran esdeveniment de 2024 del Business Club del Valencia CF posa en valor el paper de la dona empresària i líder en la societat actual

Dijous passat, 18 de gener, es va organitzar el primer gran esdeveniment del 2024 del Club d'empreses del Valencia CF. Una jornada que va consistir en una taula redona ‘Dones Imparables’ amb ponents de gran importància en la societat valenciana amb l'objectiu de posar en valor el paper de la dona empresària i líder en la societat actual.

“La xarrada ha sigut molt interessant, sobretot, perquè el Business Club del Valencia CF faça estes iniciatives que donen visibilitat a la dona. Em considere una privilegiada de treballar en el Club i veure el tracte igualitari. Cal ser un exponent, hem de portar a dalt, per exemple, en el nostre cas ens queda molt per recórrer en el futbol femení i cal treballar-lo. Al Valencia CF treballen una quantitat immensa de dones, de fet, en les oficines estem ja en un 50/50”, destaca Inma Ibáñez, directora Financera del Valencia CF.

Este acte, celebrat en la Llotja VIP del centenari Camp de Mestalla, va estar marcat per les ponències d'Inma Ibáñez, directora Financera del Valencia CF; Davinia Bono, directora Igualtat GVA; Virginia de Lanzas, directora Comercial d’IMED; Isabel García, directora de Màrqueting de Divina Seguros; i Laura López, CEO del Grup Tesela.


“Cal donar l'enhorabona al Valencia CF i al Business Club per organitzar este tipus de conferències perquè és una oportunitat, no solament per a traslladar el que el Consell i el missatge del president de la Generalitat vol traslladar en concepte d'igualtat, sinó que també per a compartir experiències amb altres segments relacionats amb les empreses privades o amb entitats com el Valencia CF en matèria de la igualtat. No solament amb en el futbol femení, també amb iniciatives com esta o com les que fa la pròpia Fundació VCF, demostren que el paper de la dona és molt important per al Club i en esta línia s'ha de continuar treballant”, indica Davinia Bono, directora Igualtat GVA.

Si vols participar en experiències exclusives com esta, no ho dubtes: Fes-te soci del Business Club ACÍ!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.