Valencia CF08 febrero 2024

El Valencia CF participa en les “III Jornades de Clubs: Impulsant el nostre futbol” organitzades per LALIGA

A la conclusió del segon tall de la temporada, el VCF destaca com el club que més objectius ha complit del Grup 2 (81,9%)

El Valencia CF ha participat en les “III Jornades de Clubs: Impulsant el nostre futbol” que ha organitzat LALIGA els dies 6 i 7 de febrer el Centre de Convencions de PortAventura World com a part del Pla Impuls.

El Club ha estat àmpliament representat, amb el director corporatiu Javier Solís al capdavant, en estes jornades formatives anuals en les quals els professionals i directius dels clubs han compartit ‘best practices’ i han analitzat estratègies i tendències per a continuar desenvolupant la indústria del futbol del nostre país i accelerar el creixement en els pròxims anys a través del treball de diferents departaments.

Les “III Jornades de Clubs: Impulsant el nostre futbol” de LALIGA han servit per a constatar la bona faena del Club a través dels diferents verticals, com és el cas de Comunicació, Estratègia Digital, Infraestructures (tècnica), Internacional, Marca, Màrqueting i Comercial, Tecnologia, Pla de Pedreres, RSC, Recursos Humans i Infraestructures (negoci).


I, és que, a la conclusió del Q2 (segona cort de la temporada) el Valencia CF destaca com el club que més objectius ha complit del Grup 2, en el qual està emmarcat al costat del Sevilla FC, Atlètic de Madrid, Reial Betis, Reial Societat, RC Celta, RCD Espanyol i Vila-real, amb un 81,9% de compliment mitjà entre tots els verticals.

Entre altres aspectes, LALIGA ha destacat al llarg de les “III Jornades de Clubs: Impulsant el nostre futbol” la integració de l'estratègia de comunicació en l'estratègia del Club, així com les accions internacionals dutes a terme per a donar visibilitat i valor als patrocinadors, especialment la Watch Party realitzada a Polònia de la mà de LALIGA i de TM Grupo Immobiliari.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.