Valencia CF12 abril 2024

El Valencia CF, pioner en l'ús de noves tecnologies per a disfrutar d'una retransmissió en directe

El Club va integrar per primera vegada a Espanya una càmera de punt de vista de jugador en el ‘live’ d'un partit

El Valencia CF es converteix en el club pioner a Espanya en l'ús d'una càmera de punt de vista portada per un jugador en directe en una retransmissió d'un partit. Sissoko i Ricardo Costa van deixar accions espectaculars amb esta nova tecnologia que es va emprar per primera vegada en el ‘live’ d'una retransmissió futbolística en territori nacional.

El Partit de Llegendes del Triplet, disputat al Camp de Mestalla divendres passat, 5 d'abril, va deixar molts detalls emocionants, entre ells, este ús que se li va donar a la cambra subjectiva portada pels jugadors. Cal ressaltar que els aficionats van poder disfrutar d'este punt de vista també en els actes previs al partit, vivint un inside instantani amb els jugadors d'aquell Triplet històric aconseguit durant les temporades 2003-04/2004-05. Com a precedent, l'entitat valencianista ja va emprar esta tecnologia en els moments previs al partit del ‘Trofeu Taronja’ 23-24.

El departament de Comunicació del Valencia CF, amb VCF Media i el suport tècnic de Mediapro i LALIGA, van aconseguir esta fita tecnològica innovadora per al panorama del futbol espanyol. Una retransmissió d'avantguarda en la qual també es van utilitzar skycam, steady cam, múltiples punts de vista i es van realitzar entrevistes en directe en posicions privilegiades com les banquetes dels equips. Tot això, connectat amb el sistema audiovisual del Camp de Mestalla a través del qual els assistents al partit van poder seguir tots els detalls d'este emotiu esdeveniment. Cal destacar que l'estadi centenari valencianista és centre d'innovació audiovisual i on es formen gran part dels operadors tècnics de les retransmissions esportives internacionals.

La difusió del Partit de Llegendes del Triplet va tindre una repercussió a nivell local, nacional i internacional a través de les plataformes oficial del Valencia CF i amb la producció in-house. Igualment, es va poder seguir en Gol Play -canal de televisió nacional- i en À Punt -canal de televisió autonòmic-.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas