Valencia CF01 febrero 2024

El Valencia CF presenta a l'Ajuntament els informes OCA i ECUV sobre el Nou Mestalla per a obtindre la llicència d'obres

El Club demostra la seua ferma voluntat per a reprendre com més prompte possible les obres del nou estadi

El Valencia CF va presentar en el dia d’ahir, per registre d'entrada, els certificats i informes OCA i ECUV, entitats col·laboradores de l'Administració, davant l'Ajuntament de València a l'espera d'obtindre la llicència d'obres que permeta reprendre els treballs en el Nou Mestalla.

Per esta via, el Club demostra la seua clara voluntat perquè les obres comencen en l'Avinguda de Corts Valencianes amb la major celeritat possible.

La tramitació d'estos expedients és el pas previ per a l'atorgament de la llicència d'obres i activitat per part de l'Ajuntament i la prova inequívoca que el Nou Mestalla està cada vegada més prop de convertir-se en una realitat.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.