Valencia CF26 abril 2024

El Valencia CF, protagonista de la primera edició de ‘Movement is Life’ organitzada per INDIBA al Camp de Mestalla

L'esdeveniment ha destacat la importància de la fisioteràpia en un entorn propici per a la innovació i aprenentatge

El Camp de Mestalla ha acollit la primera edició de ‘Movement is Life’, organitzada per INDIBA, que ha reunit a més de 150 professionals i un gran nombre de ponents destacats de l'esport professional i la rehabilitació i en la qual han abordat la innovació i la rellevància del paper del fisioterapeuta tant en l'entorn esportiu com en la rehabilitació funcional.

Durant l'esdeveniment, que ha posat el focus en l'avanç en el tractament de patologies múscul-esquelètiques en l'àmbit de la fisioteràpia funcional i l'optimització del rendiment esportiu, el Dr. Pedro López, Cap dels Serveis Mèdics del Valencia CF i ponent convidat a l'esdeveniment, ha desenvolupat la ponència ‘Optimitzant el tractament de les lesions musculars en el futbol: enfocament en protocols per a isquiotibials’ al costat de José Luis Estellés.

‘Movement is Life’ ha oferit una agenda rica en continguts teòrics i pràctics incloent tecnologies avançades com INDIBA i K-Laser per al tractament de lesions musculars, tendinopaties del tren inferior, millora de la funcionalitat i la reducció del dolor.

Al costat del Dr. Pedro López, han participat en l'esdeveniment ponents de renom, com Crys Dyaz, fisioterapeuta, entrenadora i directora general de Cryz Diaz & Co. i SaludFem, qui han destacat l'elecció del Camp de Mestalla per a dur a terme esta primera edició catalogant-ho d'escenari inspirador i significatiu, destacant la importància de la fisioteràpia en l'àmbit global i oferint un entorn propici per a la innovació i l'aprenentatge. Un punt de trobada perfecta per a professionals que busquen estar a l'avantguarda del seu camp.

El Dr. Pedro López, ha destacat de l'esdeveniment que “per al Valencia CF és un orgull poder comptar amb empreses com INDIBA que tant ens ajuden amb la seua tecnologia en la prevenció i recuperació de lesions dels nostres futbolistes. Amb estes jornades multidisciplinàries s'enriquix a tots els professionals que participem en l'ús de la tecnologia d'INDIBA i ens permet continuar millorant els nostres protocols preventius terapèutics.”

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.