Valencia CF21 febrero 2024

El Valencia CF rendeix homenatge a la figura del periodista Miguel Domínguez

El Club va reconéixer la labor del locutor valencià amb motiu del centenari del seu naixement

El Valencia CF va homenatjar la figura del reconegut periodista valencià Miguel Domínguez al Camp de Mestalla amb motiu del centenari del seu naixement (10 de febrer).

“Ha sigut un dia molt emocionant. No ens esperàvem que es fera este reconeixement a la labor que va fer durant molts anys el meu pare i estem molt emocionades i agraïdes”, afirma Amparo Domínguez, filla de Miguel Domínguez.

En els instants previs a la disputa de la jornada 25 de LaLiga EA Sports 23-24, que va enfrontar al conjunt valencianista i al Sevilla FC, el Valencia CF va rebre la visita de la família de l'il·lustre locutor que va treballar a Ràdio València entre 1944 i 1980, La Hoja del Lunes i Las Provincias, a més de formar part de l'equip que, en la dècada dels 50’, va fundar Carrusel Deportivo, on va ser la veu del Valencia CF. Igualment, va escriure dos llibres sobre el conjunt xe i va ser un dels fundadors d’Avance Quinielista.

“El meu pare ha estat en esta casa molts anys. Estarà molt agraït, però com ell era summament humil i discret estarà dient que s'han passat. El meu pare ha donat tot el seu treball pel futbol, pel Valencia CF, en concret. Ho ha seguit a casa, a Espanya, a Europa i llavors és un merescut homenatge”, explica Amparo Domínguez.


El director corporatiu del Valencia CF, Javier Solís, i els ambaixadors del Club, Miguel Tendillo i Miguel Ángel Bossio, van fer lliurament a la família de Miguel Domínguez d'un quadre commemoratiu de Joaquín Sorolla.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.