Fundació VCF24 mayo 2024

El Valencia CF rep a Carlos Huertas, campió del Món, d'Europa i d'Espanya de para-kàrate

Carlos Huertas, ambaixador de la Fundació VCF, va nàixer amb una discapacitat intel·lectual del 65%

Carlos Huertas, valencià (Puçol), valencianista i ambaixador de la Fundació VCF des de març de 2022, ha revalidat recentment el títol de campió d'Europa de para-kárate, sumant ja sis entorxats europeus, a més de dos del Món i sis d'Espanya.

Carlos, que va nàixer amb una discapacitat intel·lectual del 65%, ha sigut rebut per la plantilla del Valencia CF en la Ciutat Esportiva de Paterna com a reconeixement a la seua trajectòria i ha dut a terme una exhibició de para-kárate i les seues katas davant els futbolistes i Rubén Baraja, ídols per a ell.

El campió, del Valencia CF des de xicotet, representa molts dels valors ADN VCF i així els transmet com a ambaixador de la Fundació VCF en les visites periòdiques que realitza en 'Escoles Cor Blanquinegre': compromís, constància, esforç i voluntat de superació.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas