Valencia CF06 mayo 2024

El Valencia CF rep la visita de l'exjugador valencianista Jonas Gonçalves

L'exfutbolista brasiler va vestir l'elàstica del Valencia CF durant 4 temporades (2010-2014)

El Valencia CF va rebre la visita de l'exjugador valencianista Jonas Gonçalves. L'exfutbolista brasiler va tornar al Camp de Mestalla després d'haver-se enfundat la camiseta del Valencia CF durant 4 temporades (2010-2014).

La presidenta del Valencia CF -Layhoon Chan-, el director Corporatiu del Club -Javier Solís-, i la llegenda valencianista i ambaixador del Club -Vicente Rodríguez-, van rebre a l'exjugador valencianista i li van entregar una camiseta personalitzada amb el seu nom i número ‘7’.

Jonas Gonçalves va recalar al Valencia CF al gener de 2011, debutant el 19 de febrer al Camp de Mestalla davant l'Sporting de Gijón. El seu primer gol valencianista va arribar en el seu segon partit en LALIGA enfront de l'Athletic Club de Bilbao. El seu gran rendiment amb el Valencia CF, li va portar a ser convocat amb la Selecció Absoluta del Brasil per a disputar un partit amistós contra Escòcia. ‘O Detonador’ va marcar 61 gols i va repartir 20 assistències en els 187 partits jugats defenent l'escut valencianista.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas