Valencia CF03 mayo 2024

El Valencia CF se situa en el ‘top 5’ dels equips, d'entre les cinc grans lligues, que més jugadors utilitza de la seua pedrera

El conjunt valencianista ha utilitzat un 34% de jugadors procedents de l'Academia VCF en els últims 365 dies

El Valencia CF ha entrat en el ‘top ‘5’ dels clubs, d'entre les 5 grans lligues, que més futbolistes utilitza de la seua pedrera.

Segons els últims informes del CIES Football Observatory, prestigiosa web internacional especialitzada en dades futbolístiques, el Valencia CF ha emprat (franja del 23-04-2023/23-04-2024) un 34% de jugadors procedents de l'Academia VCF. El CIES entén com a jugadors formats en els clubs a aquells que han competit, almenys, tres temporades entre els 15 i els 21 anys en eixe equip (exclosos els no nacionals).

En el ‘top 10’ del rànking  es troben: l'Athletic Club (1a posició amb 62%), Reial Societat (2n lloc amb 51%), FC Barcelona (3a posició amb 41%), CA Osasuna (4t lloc amb 38%), Valencia CF (5a posició amb 34%), SC Freiburg i Olympique Lyonnais (6é lloc amb 32%), Le Havre AC, Montpeller HSC i RC Celta de Vigo (8a posició amb 29%).

En esta circumstància queda reflectit el treball de l'Academia VCF. Una Acadèmia del Valencia Club de Futbol que està consolidada entre les millors acadèmies d'Europa. Per quint any consecutiu, l'Acadèmia VCF està inclosa en el top 10 de les millors Acadèmies del continent. A més, en l'últim informe d'octubre del CIES Football Observatory, l'Acadèmia del Valencia CF ha aconseguit la 4 posició, sent el millor lloc de l'Acadèmia VCF en termes quantitatius des que existeix el registre del CIES. La xifra de 29 jugadors competint en el Big 5 és la més alta també des que existixen estos registres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.