Valencia CF02 febrero 2024

El ValEncia CF se suma a ‘Tots contra el Càncer’ i l'equip lluirà ‘Braçalets d'Esperanza’ en el partit davant l'UD AlmerIa

Este diumenge, 4 de febrer, se celebra el Dia Mundial contra el Càncer

El Valencia CF s'uneix a la campanya ‘Tots contra el Càncer’ en el marc del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra este diumenge, 4 de febrer, i l'equip lluirà ‘Braçalets d'Esperanza’ en el partit davant la UD Almeria, este dissabte a les 14:00h al Camp de Mestalla.

La campanya és fruit de la col·laboració de LaLiga i l'Associació Espanyola contra el Càncer en el marc del Dia Mundial. Així, els jugadors portaran una cinta verda en suport a la lluita contra la malaltia, mostrant el compromís del futbol amb esta causa.

Un compromís que el Club reforçarà amb la invitació per a presenciar el Valencia CF-UD Almería a representants als Caps d'Oncologia d'hospitals valencians (Hospital Clínic, Hospital General, La Fe i IMED) i a dirigents de l'Associació Espanyola contra el Càncer-Comunitat Valenciana, entitat amb la qual el Valencia CF i la Fundació VCF ve col·laborant cada temporada en el seu Dia de la Qüestació.

Durant la jornada coincident amb el 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, els jugadors de diverses lligues com la Liga EA Sports, la Liga Hypermotion, la Liga Endesa i la Liga Plenitude Asobal se sumaran a la iniciativa ‘Tots contra el Càncer’, que té com a objectiu elevar la taxa de supervivència al 70% per a l'any 2030.

La campanya ‘Braçalets d'esperança’ té com a objectiu canviar el símbol del dol pel de l'esperança i la supervivència. El que es pretén és positivitzar un dels símbols que més acompanya a la malaltia. El crespó verd es convertirà durant la jornada en un distintiu en nom de les vides que se salvaran si s'aconseguix eixe 70% de taxa de supervivència que és l'objectiu de la iniciativa.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.