Valencia CF13 mayo 2024

El Valencia CF s'enfrontarà a l’Eintracht Frankfurt en la 52a edició del Trofeu Taronja

Entrades pròximament a la venda a través de l'App i web del Valencia CF

El Valencia CF disputarà el pròxim 10 d'agost (21.00 hores) al Camp de Mestalla l'edició 52a del Trofeu Taronja, que comptarà amb el Eintracht Frankfurt de la Bundesliga com a rival convidat.

El conjunt alemany, que va ser campió de l'Europa League en 2022, serà l'equip davant el qual el Valencia CF viurà la seua posada en escena davant l'afició i l'últim test de la pretemporada abans de l'inici de LALIGA EA Sports 2024-25 en esta clàssica cita del futbol de cada estiu en el nostre estadi.

Permaneix atent, les entrades eixiran a la venda pròximament a través de l'App i web del Valencia CF.

INFORMACIÓ PER A SOCIO VCF 

El partit no està inclòs en l'abonament, a excepció de per a aquells aficionats que tinguen l'abonament en la Graderia d'Animació, que sí que podran fer ús del seu abonament per a accedir a l'estadi de manera gratuïta.

Els Socio VCF que no tinguen el seu abonament en Graderia d'Animació tindran un termini exclusiu per a la compra d'entrades des del moment que es posen a la venda i tindran la possibilitat d'adquirir fins a quatre amb el descompte d'un 10%.

La venda de les entrades es realitzarà exclusivament online excepte el dia del partit i els Socio VCF Abonats només podran triar la seua localitat habitual si està disponible en el moment de la compra.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas