Valencia CF23 febrero 2024

El Valencia CF s'uneix a les condolences per les víctimes del terrible incendi en el barri de Campanar i demana l'ajornament del partit contra el Granada CF

 Coneix totes les iniciatives del Club després d'esta catàstrofe a la ciutat de València

Des del Valencia CF estem desolats pel terrible incendi d'este dijous en l'Avinguda Maestro Rodrigo del barri de Campanar, a València, i volem traslladar el nostre més sentit condol i el nostre afecte a familiars i afins de les víctimes.

El Club lamenta profundament el succeït, vol manar molta força a tots els damnificats i agrair públicament l'encomiable labor dels serveis d'emergència.

Este divendres els jugadors i tècnics del primer equip masculí, el primer equip femení i els equips de l'Academia VCF, guardaran un respectuós minut de silenci al principi dels seus entrenaments en memòria de les víctimes.

De la mateixa manera, el Club ha tramitat la sol·licitud per a ajornar el partit d'este dissabte davant el Granada CF en l'Estadi Nuevo Los Cármenes.

En la línia dels tres dies de dol declarats en la Comunitat Valenciana, el Valencia CF deixarà les banderes a mitja asta en les seues instal·lacions i ha inclòs un crespó simbòlic en els seus avatars en les xarxes socials.

El Valencia CF s'ha posat a la disposició de les institucions i servicis d'emergències per a ajudar davant qualsevol necessitat.

INFORMACI DE SERVEI PÚBLIC

-Telèfon per a atendre els familiars de les persones afectades per l'incendi: 690 167 830.

-Els servicis d'emergències han activat en la zona un equip d'atenció psicològica.

-S'han establit punts d'atenció per als veïns afectats en l’Ajuntament de València, a l'hotel i en el PMA també per als familiars de les persones no localitzades.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.