Valencia CF10 julio 2024

El Valencia CF supera els 16 milions de seguidors en les seues xarxes socials

Instagram i TikTok, les plataformes amb més engagement i visualitzacions

El Valencia CF continua amb el seu creixement en les xarxes socials. Els perfils oficials de l'entitat valencianista ja superen els 16 milions de seguidors entre tots els comptes de les diverses plataformes a nivell mundial.

El Valencia CF es manté ferm en la seua aposta per les xarxes socials i a arribar a tots els públics. Amb la presència en la gran majoria de les xarxes socials i amb missatges adaptats a cadascuna d'elles, el Club ha prosseguit incrementant els seus registres a nivell digital. Hui dia, ja s'han superat els 16 milions de seguidors entre les 9 plataformes (TikTok, Facebook, X, SinaWeibo, Instagram, Youtube, Threads, Linkedin i Twitch) en les quals té perfils l'entitat valencianista. Un creixement de més de 4,5 milions de seguidors respecte a la temporada 22-23 i de més de 8,2 milions amb la campanya 21-22. A més, s'han aconseguit 1.800 milions d'impressions amb els continguts publicats (en la 22-23: 832,4 milions; en la 21-22: 19,6 milions).

Respecte a algunes de les peculiaritats d'esta dada, Instagram és la xarxa social que més funciona a nivell d’engagement i visualitzacions -23 milions de reaccions i quasi 600 milions d'impressions en la temporada 23-24-; TikTok ha sigut la plataforma que més creixement ha tingut -més de 5 milions de seguidors-; i una novetat d'esta campanya ha sigut la creació d'un perfil en Threads -amb més de 127.000 seguidors-.

El Valencia CF realitza el seu contingut en 7 idiomes (castellà, valencià, anglés, àrab, georgià, turc i xinés), sent el 80% dels seguidors internacionals. MENA (Middle East North Africa) i Llatinoamèrica són les regions amb major projecció. Allò que més ha destacat ha sigut: continguts Behind the scenes, highlights i tributs a allò que ocorre fora del terreny de joc (Ex. Akira Toriyama).

Amb esta estratègia digital, el Club s'ha diferenciat respecte a altres clubs quant a la comunicació i adaptació dels continguts per a cada plataforma, estacionalitat i festivitats en països estratègics, i en l'ús de les noves tendències, especialment, en TikTok. De fet, el Valencia CF ha sigut posat com a exemple de cas d'èxit per a esta plataforma (TikTok) i per a LALIGA a causa dels continguts publicats.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.