Valencia CF25 marzo 2024

El Valencia CF supera els 5 milions de seguidors en TikTok

El conjunt valencianista continua creixent en la seua estratègia digital

El Valencia CF supera els 5 milions (5.2) en laconeguda xarxa social de TikTok.Este perfil valencianista suma més de 21milions de ‘m'agrada’, després del seu llançament en 2020.

El Valencia CF es manté ferm en la seua aposta per les xarxes socials i a arribar a tots els públics. Amb la presència en la gran majoria de les xarxes socials i amb missatges adaptats a cadascuna d'elles, el Club s'ha afermat en TikTok, la xarxa més en auge actualment, donant protagonisme a tots els estaments de l'entitat.

A més, en esta gran aposta del Club per les xarxes socials i, concretament, per TikTok, el Valencia CF va posar en marxa un compte propi de la seua benvolguda mascota AMUNT. Un fet que li fa ser pioner en el futbol espanyol a causa de la creació ad hoc d'un perfil per a la seua mascota.


A nivell internacional, el Club posiciona el contingut en esta plataforma sobre la base dels seus mercats estratègics (Middle East North Africa, Nord Amèrica i la Xina) i, igualment, cotreballa amb el propi TikTok per a la gestió diària de la comunitat i la detecció de les tendències del moment. El Valencia CF, ha sigut posat com a exemple de cas d'èxit per a la plataforma i per a LALIGA a causa dels continguts publicats.

El conjunt valencianista s'ha convertit també en un dels clubs referents dins del Pla d’Impuls de LALIGA. El Valencia CF destaca en la seua Estratègia Digital gràcies al seu pla en xarxes socials, activacions amb ‘influencers’, a l'ampliació d'idiomes en els continguts i a projectes conjunts amb LALIGA per a la dinamització de les plataformes de continguts en diferents països.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas