Valencia CF06 marzo 2024

El Valencia CF, TM GrupO Immobiliario i LALIGA celebren a Alemanya la seua segona Watch Party de la temporada

El Club i el seu Main Global Partner continuen amb el seu pla d'expansió internacional conjunt organitzant un esdeveniment a Düsseldorf per a veure en directe el Valencia CF – Reial Madrid

A més de 1.700 quilòmetres de distància del Camp de Mestalla, a l'Hotel Radisson Blu Conference a la ciutat de Düsseldorf (Alemanya), més de cinquanta assistents van veure en directe el partit del Valencia CF – Reial Madrid CF celebrat dissabte passat 2 de març.

Així, TM Grupo Immobiliario des de la seua delegació a Düsseldorf i el Valencia CF, amb el suport de LALIGA, van realitzar la seua segona Watch Party de la temporada a Alemanya després de l'organitzada el mes de desembre passat a Polònia. La jornada va estar guiada pels periodistes alemanys del mig Deutsche Welle TV, Maricel Drazer i Erick Elola Rodríguez. Esta experiència premium va reunir més de cinquanta assistents entre aficionats del Valencia CF, clients actuals i potencials de TM Grupo Immobiliario i fans de LALIGA.

En el marc d'esta nit futbolística, l'exjugador i ambaixador del Valencia CF, Ricardo Arias, va dirigir unes paraules a assistents i aficionats del Valencia CF a Düsseldorf: “És un plaer ser ací i viure una nit plena d'emocions amb un gran partidàs de fons al costat dels aficionats del Valencia CF a Alemanya. Este tipus d'esdeveniments contribuïxen a continuar desenvolupant la política d'expansió internacional del Club i servixen per a demostrar el nostre total suport al nostre Main Global Partner, TM Grupo Immobiliario”.

D'esta manera, TM Grup Immobiliari i el Valencia CF juntament amb LALIGA, continuen reforçant les seues activitats internacionals de manera presencial per a continuar creixent al llarg d'Europa. Dos grans marques unides amb l'objectiu d'augmentar la seua comunitat, més enllà de les fronteres.

A més, durant la vetlada, que va comptar amb una pantalla gegant en la qual abans de la trobada es va projectar un vídeo personalitzat d'Hugo Duro per als assistents, es van sortejar diverses camisetes oficials del Valencia CF, experiències per a gaudir de l'estil de vida mediterrani i es va regalar marxandatge als aficionats i clients que van gaudir d'esta Watch Party.

Maricel Drazer, una de les conductores de l'esdeveniment, destaca que va ser “una vetlada per a celebrar” i el gran ambient que es va viure servix també per a veure “el que pot aprendre LALIGA de la Bundesliga i a l'inrevés, la Bundesliga de LALIGA, en totes dues direccions. Esta vetlada que fa possible TM Grupo Immobiliario, el Valencia CF i LALIGA és una nit en la qual el futbol transcendix les fronteres dels països”.

Per part seua, Erick Elola, periodista i comentarista de la Bundesliga, que també va tindre un rol clau en l'animació de l'esdeveniment, va destacar que “és un honor ser considerat per a estar en esta festa del futbol com a aficionat i comentarista. TM Grupo Immobiliario, el Valencia CF i LALIGA formen un trident espectacular”.

Jaime Navarro, Delegat de LALIGA a Polònia, Alemanya, Àustria, Suïssa, República Txeca i Eslovàquia, explica que “estem encantats de fer costat al Valencia CF i a TM Grupo Immobiliario en este segon esdeveniment a Europa, estem expandint marca junts i és la manera de créixer a nivell internacional”. L'esdeveniment va comptar a més amb la presència de Jorge Blay, Responsable de Delegacions Europees de TM Grupo Immobiliario i José María Casés Pey, Cap de Departament en la Spanish Commercial Office de Düsseldorf.

Finalment, Jorge Blay, Responsable de Delegacions Europees de TM Grupo Immobiliario va confirmar el compromís d'esta companyia líder en turisme residencial a Espanya amb la projecció de l'estil de vida mediterrani per tot el món a través d'esta col·laboració amb el Valencia CF i LaLiga. “Volem que els nostres clients gaudisquen i compartisquen la nostra passió per l'ADN Mediterrani i que senten que poden triar el nostre estil de vida i esta projecció internacional d'Espanya, la Comunitat Valenciana i el nostre esport rei ho estem aconseguint a través d'esdeveniments tan importants com esta Watch Party”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.