Valencia CF21 mayo 2024

El Valencia CF, TM Grupo Inmobiliario i LALIGA continuen la seua gira internacional sobre turisme sostenible a Luxemburg

www.valenciacf.com

El Valencia CF, TM Grupo Inmobiliario i LALIGA, INNSIDE by Meliá Luxembourg i la Cambra de Comerç de Luxemburg, continuen amb el seu gira internacional sobre turisme sostenible organitzant a Luxemburg. Una trobada en la qual van estar presents empresaris, inversors, clients i representants institucionals del país.

TM Grupo Inmobiliario, hòlding alacantí de referència en el sector del turisme residencial, hoteler i vacacional responsable i especialista en la construcció i promoció d'habitatges al llarg de la costa mediterrània i Carib, va compartir amb els assistents l'estratègia de sostenibilitat i responsabilitat corporativa de la companyia, estructurada en el seu nou Pla Director amb 50 compromisos ambientals, socials i de bon govern que s'estructura entorn dels eixos estratègics acció pel clima, construcció sostenible, persones i valor social compartit. Jorge Blay, Responsable Oficinas Europa de TM Grupo Inmobiliario va agrair “la possibilitat de compartir internacionalment la visió de sostenibilitat de TM en esta gira internacional d'esdeveniments afterwork que hui aterra a Luxemburg, un dels països els clients dels quals han mostrat un major interés en esta temàtica fins a convertir-la en un dels seus principals elements de decisió per a invertir”.

Precisament eixe interés per la inversió immobiliària sostenible en l'arc Mediterrani va ser un dels aspectes més destacats per part de Joseba Arriortua, vicepresident de la Cambra de Comerç de Luxemburg: “Cada vegada tenim més consultes de residents de Luxemburg i Bèlgica, que volen invertir en l'arc mediterrani i especialment a la regió i ciutat de València. Estos esdeveniments ens permeten demostrar sectors com el turisme residencial o la construcció són pioners i competitius en matèria de sostenibilitat”.

Julio Díaz, Ministre Conseller de l'Ambaixada d'Espanya a Luxemburg va confirmar l'enorme projecció econòmica de Luxemburg i la importància de potenciar la marca Espanya entre els seus inversors: “Des del punt de vista professional i com a ambaixada, qualsevol acte d'este tipus que implique portar Espanya a Luxemburg evidentment és rellevant. Ací hi ha molt de capital que està buscant on poder invertir, pel que és alguna cosa magnifique que s'aposte per projectar Espanya, l'arc Mediterrani i València”.

Andrea Oriol, Delegada de LALIGA Global Network Benelux va mostrar el seu orgull pel compromís que LALIGA i els seus clubs demostren per a donar suport a la sostenibilitat: “Crec que podem estar orgullosos de com ens involucrem tots en l'expansió internacional del turisme sostenible, compartint les nostres estratègies, experiències i èxits. Gràcies al suport d'un partner com a TM Grupo Inmobiliario tenim la possibilitat de comunicar-ho en diferents països europeus”. D'igual mode, Marco *Cucco, Global Business Development Manager del Valencia CF va recalcar per la seua part la importància de “donar suport a l'expansió internacional del nostre principal *sponsor, així com la del nostre Club i de LALIGA”.

Per part de l'Hotel Melia, Javier Segura, Director Resident en INNSiDE by Luxembourg va subratllar que “la sostenibilitat és un dels pilars bàsics d'Hotel Melia and INNSiDE by Luxembourg dins de l'agenda 2030. Durant els dos últims anys hem sigut triats l'empresa hotelera a nivell mundial més sostenible, la qual cosa és un orgull. Compartim amb el Valencia Club de Futbol i amb TM Grup Inmobiliario l'agenda 2030 i un suport ferm a la sostenibilitat com un element estratègic i clau per a un desenvolupament turístic responsable”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.