Valencia CF12 marzo 2024

El Valencia CF viu una experiència única en la Mascletà

La plantilla valencianista ha disfrutat de la Mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València

La plantilla del Valencia CF ha disfrutat este migdia d'una experiència única, vivint en primera fila la tradicional Mascletà que, cada dia de març fins a arribar al dia de San José, es dispara a les 14.00 h en la Plaça de l'Ajuntament de València.

Al consistori s'ha desplaçat la presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, el director corporatiu del Club, Javier Solís, així com la plantilla del primer equip masculí, encapçalada per Rubén Baraja. Prèviament a la mascletà han saludat i entregat un quadre commemoratiu de Joaquín Sorolla a l'alcaldessa de València, María José Catalá, a la Fallera Major María Estela Arlandis Ferrando i a la Fallera Major Infantil, Marina García Arribas, a més de posar amb la Cort d'Honor.

Després dels actes protocol·laris va donar principi l'esperada mascletà. Acabat l'acte i després de la multitud de salutacions des del balcó als aficionats del Valencia CF, l'equip ha tornat a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.