Valencia CF09 mayo 2024

El valencianisme es bolca contra l'assetjament escolar

La campanya ‘Stop Bullying – Tots a una veu’ es veu reforçada per la generositat valencianista

El partit davant el FC Barcelona del passat 29 d'abril va tindre un marcat de caràcter solidari. Els jugadors del Valencia CF van donar la samarreta que van vestir en la trobada corresponent a la 33a jornada de LALIGA EA SPORTS la recaptació del qual anava destinada a combatre l'assetjament escolar.

La solidaritat valencianista ha fet possible que més de 3.000€ es destinen a la campanya ‘Stop Bullying – Tots a una veu’. Un projecte de caràcter 100% social a través del qual, el Valencia CF, juntament amb la Fundació VCF i Àrea Afició, realitzen diferents accions contra l'assetjament escolar.

Este projecte forma part de ‘Zero Discrimination – VCF World’, el projecte que aglutina totes les iniciatives dutes a terme amb este propòsit i que respon a la vocació vertebradora i solidària per a contribuir de manera positiva a millorar la societat que ha acompanyat al Club des de la seua fundació.

Una vegada més, el valencianisme ha mostrat el seu costat més solidari i les samarretes de la trobada FC Barcelona – Valencia CF viatjaran fins a diferents parts del món per a convertir-se en autèntics objectes de col·leccionistes.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.