Valencia CF16 abril 2024

El valencianisme ha adquirit ja més de 8.000 entrades per al Valencia CF – Reial Betis

Si eres Socio VCF Abonat i no assistiràs al partit fes ús del Seient Lliure, beneficia't dels seus avantatges i un altre aficionat podrà animar a l'equip al Camp de Mestalla

Dissabte que ve el Valencia CF rebrà al Reial Betis (18.30 hores) al Camp de Mestalla, un partit ple d'al·licients i en el qual el nostre estadi tornarà a presentar un gran ambient en les graderies.

I és que a falta de conéixer el percentatge d'assistència per part del Socio VCF Abonat -que esta temporada té una mitjana d'assistència del 90% per partit-, el valencianisme ha tornat a demostrar el seu enorme suport a l'equip adquirint més de 8.000 entrades.

ESTIC INTERESSAT A COMPRAR ENTRADES… S'HAN ESGOTAT?

Si vols animar al teu equip davant el Reial Betis, és possible que encara sigues a temps d'adquirir les teues entrades. El primer que has de fer és romandre atent i comprovar si hi ha entrades a la venda.

A pesar que s'han venut totes les que es van posar a la venda en un primer moment van eixint més entrades en la mesura que els Socio VCF Abonat fan ús del sistema de Seient Lliure i les van alliberant:

PUNXA ACÍ PER COMPRAR LES TEUES ENTRADES

SI ERES SOCIO VCF I NO ASSISTIRÀS AL PARTIT, BENEFICIA'T DEL SEIENT LLIURE

Si no pots assistir este dissabte a l'estadi, allibera el teu seient i disfruta dels avantatges del sistema de Seient Lliure. Recorda que en cas de no poder fer ús de l'abonament este sistema és el teu gran aliat, i és que sempre que el Club embena l'entrada que tu alliberes, el 40% del valor de la mateixa se't descomptarà del preu de l'abonament per a la teua pròxima renovació (fins a un 50% del preu total de l'abonament).

No deixes la teua butaca lliure i ajuda a aconseguir que el Camp de Mestalla estiga ple! Pots fer-ho a través del Portal del Soci:

LLIBERA EL TEU SEIENT ACÍ PER AL VALENCIA CF – REIAL BETIS 

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas