Fundació VCF07 junio 2024

El VCF Inclusiu, de Mestalla a la fase final de LALiga Genuine

Getafe reuneix 46 equips el 7, 8 i 9 de juny

El VCF Inclusiu està més que preparat per a disfrutar de l'última fase de LaLiga Genuine 23.24, que se celebra este cap de setmana a la Ciutat Esportiva Fernando Santos de la Parra a Getafe.

El nostre equip viatja amb sensacions top després d'haver entrenat al Camp de Mestalla. Actualment, ocupen la 3a posició en el Grup Inclusió amb 25 punts, empatats amb RCD Espanyol i Cadis CF. Este Grup el formen 22 equips i el Grup Superació el constituïxen 24 clubs.

El dissabte a les 12:00h juguen davant el CD Tenerife i a les 19:00h contra el Córdoba CF; mentres que el diumenge a les 10:00h ho fan front al Fundació Club Atlètic de Madrid.

La nostra convocatòria la integren: Álvaro Torres, Juan Antonio, Josep, Álvaro Ramírez, Javier, Tomás, Connor, Cristian, Rebeca, Álvaro Reyes, Carlos, Borja, Javier, Manuel, Pablo i Adrián; i els acompanyen els tècnics Héctor, Julián, Fran i Osvaldo.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent ferramenta de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social.

El VCF Inclusiu compta a cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grupo Tesela.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas