Fundació VCF20 febrero 2024

El VCF Inclusiu rep la visita de l´ONG 'Bombers pel Món'

La Fundació VCF seguix treballant amb el colectiu DI en el seu VCF Inclusiu

El VCF Inclusiu, gestionat per la Fundació VCF, va rebre la visita de l'ONG 'Bombers pel Món' en les instal·lacions de Beniferri, on els xics DI entrenen dos vesprades per setmana.

L'ONG, que ha sigut entitat 'ADN Mestalla Solidari' i que també va estar amb Academia VCF, va mostrar a nostres DI com treballen els bombers, de fet van acudir a Beniferri amb un camió.

L'entitat, creada per Bombers de l'Ajuntament de València, va nàixer amb l'objectiu d'ajudar als altres a alleujar sofriments, havent operat en molts països per a pal·liar catàstrofes.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent ferramenta de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social Així mateix, participen en LaLiga Genuine.

El VCF Inclusiu compta en cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grup Tesela.

PROGRAMA ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.