Fundació VCF10 junio 2024

El VCF Inclusiu tanca la seua millor temporada de LaLiga Genuine

De 12 partits jugats, ha guanyat 10, empatat 1 i perdut 1

LaLiga Genuine 23.24 ha celebrat este cap de setmana l'última fase de la temporada i, com no, el VCF Inclusiu ha sigut un dels 46 clubs participants en una autèntica festa dels valors gràcies a la Fundación LaLiga.

L'equip valencianista ha tancat amb un empat (CD Tenerife) i dos victòries (Córdoba CF i Club Atlètic de Madrid) la seua millor participació històrica en LaLiga Genuine.

Els nostres xics han jugat 12 partits durant la temporada, guanyant 10, empatant 1 i perdent 1, la qual cosa els ha permés quedar en 3a posició en el Grup Inclusió.

Sens dubte, un gran paper el del VCF Inclusiu i el de la resta d'equips participants en una 'competició' única, en la qual compartir és més important que competir.

La Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu VCF Inclusiu des del curs 2016.17 i compte amb 65 jugadors amb DI, als qui se'ls facilita la pràctica del futbol com a potent ferramenta de motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social.

El VCF Inclusiu compta a cada moment i cada lloc amb el suport dels seus partners, companys d'equip: Aquaservice, Puma, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones i Grupo Tesela.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas