Valencia CF24 enero 2024

Els 9 del 9

Hugo Duro supera la seua millor temporada golejadora en LaLiga EA Sports

El davanter del Valencia CF, Hugo Duro, va anotar el seu nové gol de la temporada en la victòria davant l'Athletic Club de Bilbao, corresponent a la jornada 21 de LaLiga EA Sports 23-24. Amb això, supera així els seus millors registres golejadors (7) en la competició domèstica.

El davanter xe és un exemple de lluita, sacrifici i compromís. Baralla cada pilota com si fora l'últim i fruit d'això, arriba la recompensa. L'atacant madrileny és el màxim golejador de l'equip en la temporada 23-24, el sisé -empatat amb Gerard Moreno- de tota LaLiga EA Sports 23-24 i el tercer/quart en la lluita pel trofeu Zarra de la temporada. Les seues millors dades en LaLiga com a davanter del Valencia CF van ser en la campanya 2021-22, en la qual va anotar 7 gols.

El seu gol davant l'Athletic Club de Bilbao va donar la victòria al conjunt valencianista, triomf que va permetre al Valencia CF aconseguir la setena plaça de LaLiga amb 32 punts en els 21 partits disputats. Però no sols els seus gols han sigut importants per a aconseguir les 4 victòries consecutives en la competició nacional, sinó que les seues assistències (2), el seu treball defensiu i esforç han fet possible este bon moment de la plantilla. La seua importància en el terreny de joc també queda reflectida en els minuts jugats (1.761) -segon futbolista del Valencia CF amb més minuts-.