Valencia CF10 junio 2024

Els patrocinadors del Valencia CF es donen cita al Camp de Mestalla per a jugar els YouPlay de final de temporada

Clients i empleats dels nostres partners principals han disfrutat d'esta experiència única i inoblidable

Una vegada finalitzada la competició els patrocinadors principals del Valencia CF han tingut l'oportunitat de disfrutar al llarg dels últims dies d'una experiència única i inoblidable sobre la gespa del Camp de Mestalla: jugar un partit de futbol en el nostre estadi i sentir-se per un dia com els jugadors del nostre equip.

Clients i empleats dels nostres partners TM Grupo Inmobiliario, PUMA, Škoda, Divina Seguros, Socios.com, Amstel, Coca-Cola i CaixaBank han participat dels YouPlay de final de temporada, una exclusiva experiència que els permet conéixer els secrets del nostre estadi a través del Mestalla Forever Tour, canviar-se en els vestuaris del primer equip, saltar a la gespa a través del túnel de vestuaris… I jugar en un terreny de joc que ha sigut escenari de les grans gestes del Valencia CF durant més de 100 anys.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas