Valencia CF26 febrero 2024

Els patrocinadors del Valencia CF es solidaritzen amb els afectats del tràgic incendi en el barri de Campanar

Pablo Martínez, copropietari de ‘Grupo El Gordo y El Flaco’, protagonista en Sentiment VCF

Els patrocinadors del Valencia CF mostren el seu suport i ajuda als afectats del tràgic incendi en el barri de Campanar. En la vesprada hui, Pablo Martínez, copropietari de ‘Grupo El Gordo i El Flaco’ –patrocinador oficial del Valencia CF Femení- ha sigut el protagonista del magazín del Valencia CF ‘Sentiment VCF’.

Ajuda als afectats

“Un dels nostres lemes és que costa poc ajudar molt i sempre que es necessite i puguem ser ací, no costa res i és un dels nostres deures l'estar fent costat als qui ho necessiten. El dijous quan aconseguim encaixar el que estava passant, aconseguim contactar amb la Policia Local de València i ens vam posar al seu servici per al que pogueren necessitar i gràcies a un dels agents, coordinem el poder portar-los una mica de sopar per a tota la gent que estava allí treballant i fins i tot per als veïns, si algun necessitava perquè en eixe moment no tenien on sopar, i vam poder portar pizzes i hamburgueses i després també el dissabte, gràcies al Valencia CF, que ens va ajudar a coordinar també per a portar a un centre de Bombers a Burjassot. És un xicotet gest, que ja que no pots fer una altra cosa, perquè el poquet que puguem fer ens agrada fer-ho”.

Event solidari anual ‘La Masclet’

“Este dissabte 24 de febrer teníem la celebració d'este esdeveniment, però creiem que de cap manera es podia celebrar res ni fer cap festa quan hi havia gent a la nostra ciutat que estava passant per la situació que estava passant. No tenia cap sentit. Decidim ajornar-ho per al 23 de març a la qual esperem que continue venint tothom. Hem ampliat l'aforament i si vol apuntar-se més gent pot fer-ho a través de www.lamasclet.com. El recaptat va per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer i per a Asindown. El 100% del recaptat, tant en entrades com en barres, es dona”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas