Valencia CF26 febrero 2024

Els patrocinadors del Valencia CF se sumen al suport i ajuda als afectats del tràgic incendi en el barri de Campanar

Directors de TM Grupo Inmobiliario i de SH Valencia Palace, protagonistes en l’Informatiu de VCF Media Radio

Els patrocinadors del Valencia CF mostren el seu suport i ajuda als afectats del tràgic incendi en el barri de Campanar. En el matí de hui, directors de TM Grupo Immobiliario -Main Global Partner del Club- i SH Valencia Palace -hotel oficial del Club-, han sigut els protagonistes de l’Informatiu de VCF Media Ràdio.

Lucas Serrano, director de Comunicació de TM Grupo Inmobiliario

“Des del primer moment rere saber l'abast de la tragèdia, el primer que vam fer va ser posar-nos en contacte amb l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana per a posar a la disposició dels afectats habitatges en els nostres residencials a Benidorm, en la zona més pròxima que tenim ara a tot l'ocorregut, per a posar-les a la disposició de les famílies afectades i que tingueren un lloc on poder residir en les pròximes setmanes abans que se solucione tot el que hagen de resoldre en estos fatídics dies. Tenim una via directa de comunicació amb l'Ajuntament de València per a poder gestionar les peticions de la manera més ràpida i directa possible perquè estes famílies que puguem acollir puguen trobar la seua casa amb nosaltres en les pròximes setmanes i no tinguen tant que preocupar-se en estos moments tan durs. La paraula és solidaritat en estos moments tan durs. Eixa paraula ha de brillar i guiar totes les accions de tots els agents econòmics i socials de València i de la Comunitat Valenciana i, en este sentit, com a empresa familiar tenim uns valors molt ferris i ferms vinculats amb les persones i tot el que necessiten i, lògicament, havíem d'estar al costat d'estes persones, de València i de la societat valenciana. Tenim una identificació directa, el nostre ADN Mediterrani està intricat en totes les situacions que vivim, en les bones i en les dolentes. Les empreses han de donar una passada avant i proporcionar tot el que estiga a la seua disposició per a millorar la situació d'estes famílies que s'han vist afectades”.

Javier Vallés, director general de SH Valencia Palace

“Davant el que estaven vivint les famílies i la ciutat de València, volíem aportar el nostre gra d'arena allotjant a estes persones que no tenien on viure i, indiscutiblement, eixa mateixa nit doncs quina menys que oferir les instal·lacions que teníem per a poder allotjar-les i que almenys estigueren en un lloc correcte per a poder menjar, sopar i que tingueren la infraestructura de suport per part de l'Ajuntament amb els psicòlegs i tota la logística que es va muntar immediatament en qüestió de dos hores per a ajudar-los. El dissabte em van cridar de Regidoria perquè necessitaven un lloc per a reunir-se pel fet que teníem més de 100 persones allotjades i van sol·licitar la disponibilitat d'un saló i el vam cedir perquè es pogueren reunir i donar-li assistència i coneixement dels passos a seguir a les persones afectades. Tots els afectats estan molt agraïts a les institucions, a les empreses que hem col·laborat, a la ciutat de València i al mateix Valencia CF, que el mateix dia ja estàveu cridant per a donar roba. Pràcticament tot l'hotel va vestit del Valencia CF. De fet, alguns em deien que eren valencianistes amb molta honra i que ara encara ho anaven a ser més”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas